Saps què?

Aquesta pàgina conté unes genials animacions que en el teu antiquat navegador segurament no funcionen.

Instal·la Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera o Safari per poder veure-les i gaudir d’internet.

Per què Coexia?

Disseny Web Únic

WordPress no és sinònim de disseny avorrit o blog, avui en dia es pot crear un disseny web únic per a la teva marca fent servir WordPress com a CMS.

Com treballem en Coexia?

La majoria dels nostres clients prefereixen començar amb una plantilla base per llavors fer-la única. Gràcies a aquestes plantilles podem agilitzar el procés de desenvolupament i oferir un millor pressupost.

Per descomptat no tots els dissenys webs es basen en un model, si aquest és el teu cas no et preocupis, podem fer la teva web WordPress des de zero.

Disseny Web Responsive

Vols que la teva web es vegi bé en dispositius mòbils?

A Coexia ja ho fem, ja sigui partint des de plantilla o començant de zero teva pàgina web serà responsive.

Et formem

Tots els nostres projectes WordPress acaben amb la teva formació. Un cop desenvolupada tota la teva web et formarem perquè sàpigues fer-la servir. Seràs tu qui canviï els continguts, qui actualitzi les notícies … Tindràs el control total de la teva web perquè no depenguis de nosaltres.

T’ajudem

Serem aquí, per ajudar-te i assessorar-te en el que necessitis. Des de la definició inicial de la teva pàgina web fins a futures millores un cop llançada al món.

Et mantenim actualitzat

WordPress, com bona plataforma, s’actualitza amb el temps. Cada vegada es fa millor, és més segura i més ràpida.

Des de la pàgina d’administració tu mateix pots actualitzar a les noves versions. A vegades aquestes actualitzacions poden donar petits problemes, per això podem ajudar-te.

Nosaltres et podem avisar i actualitzar quan una nova versió de WordPress estigui disponible, perquè no hagis de preocupar-te de res.

Per què WordPress?

Fàcil i Ràpid

WordPress és fàcil d’aprendre, és intuïtiu i àgil. Des d’un senzill editor podràs escriure, donar format, pujar imatges, pujar vídeos o inserir àudio a la teva pàgina web.

Et sorprendria del que són capaços els nostres clients després d’haver format.

Flexible i Potent

Desenvolupar la teva pàgina web en WordPress et permetrà amb una menor inversió obtenir una pàgina web potent i de qualitat.

WordPress o Web a Mida?

Seria impensable intentar ni tan sols pensar el que costaria desenvolupar un administrador tan potent com el que té WordPress.

Un web corporatiu feta amb WordPress estem parlant de a partir d’uns 3.000€. Aquesta mateixa web feta a mida amb gestor puja a partir de 8.000€. No hi ha color, no creus?

Preparat per SEO

El SEO és important. És vital estar ben posicionat, aparèixer a Google. Gràcies a WordPress la meitat de la feina ja està feta.

WordPress gràcies a la seva estructura i plugins et permet una gestió total del SEO a la teva pàgina web. Entre altres coses podràs editar les URL, títols i meta descripcions de totes les teves pàgines.

Comunitat i Open Source

WordPress no ha estat creat per nosaltres, és una plataforma Open Source amb una gran comunitat a l’esquena. Per tot el mon usuaris i desenvolupadors col·laboren per mantenir WordPress actualitzat i segur.

WordPress compta amb gairebé 25.000 plugins en el seu repositori oficial, gràcies als quals podem afegir funcionalitats a la teva pàgina web amb un parell de clics.

Si algun dia decideixes deixar de treballar amb nosaltres, encara que et mimarem molt perquè no vulguis marxar ;), qualsevol altra empresa que conegui WordPress es pot fer càrrec de la teva pàgina web.

Qui fa servir WordPress?

Des del més pur Rock ‘n Roll dels Rolling Stones, passant per blogs de grans marques, fins portals de notícies amb 20 milions d’usuaris mensuals.

rollingstones
platystation
mashable
Alguns dels nostres projectes fets amb WordPress

Sabies que aquesta web, la nostra web, està feta amb WordPress? Sí, és el nostre millor exemple.

A més a més, aquests són altres dels nostres projectes fent servir aquest magnífic CMS:

Lokavore - Web en WordPress
Creatizem - Web en WordPress
Luki Huber - Web en WordPress
Convençut?

Si estàs convençut et convidem a que ens expliquis la teva web i el nostre equip comercial es posarà en contacte amb tu.