Finques Feliu – web immobiliària

logo_FiquesFeliu

Hem actualitzat el disseny web de l’empresa capdavantera en el sector immobiliari Finques Feliu, adaptant-la a les noves tendències, personalitzada amb colors corporatius, on el més destacable de la web en wordpress és la interacció amb el cercador d’immobles amb els principals paràmetres de cerca del disseny web immobiliari, com la seva especialitat de zones a Sant Cugat i Barcelona, per cerca de lloguer o compra, per preu etc…
Permetent l’organització i actualització de la seva cartera d’immobles des del gestor en wordpress facilitant la seva gestió.

Visita Finques Feliu

ManualThinking Box

logo_ManualT_boxAquest producte nascut en el taller de Manual Thinking, ha estat creat per millorar l’emmagatzematge en espais creatius.
Per aconseguir un disseny web homòleg a les característiques del producte, hem usat com simil a la botiga online sobre WooCommerce una “paret en blanc” com a suport a el “box” amb la informació del que és el producte, destacant 2 apartats molt visuals d’usos i projectes, sense perdre l’objectiu final de vendre i tenir presència com a botiga online totalment administrable conWordPress i WooCommerce.

Visitar la Web de Manualthinking Box

Termix – productes de perruqueria

logo_termix

Termix és una empresa capdavantera en la fabricació d’estris de perruqueria. Amb distribuïdors en més de 80 països arreu del món.

La seva aposta per a la innovació l’ha portat a oferir productes capdavanters en el sector de la perruqueria.

La nostra contribució, com a creadors, especialistes en comunicació i disseny web ha estat promoure la visualització dels productes de Termix integrant les imatges en una navegació senzilla i adaptable a tots els dispositius.

Quadres simples, navegació pensant en l’usuari, web responsive.

Visita Termix

Fluidra – solucions per a piscines

logo-FluidraFluidra és un grup multinacional dedicat al desenvolupament d’aplicacions per a l’ús sostenible de l’aigua.

Fluidra ens va fer confiança tot traslladant-nos el repte de crear un disseny web personalizat. Al mateix temps, calia simplificar la complicada arquitectura del back-office per tal de facilitar-ne el seu us pels editors.

Finalment el web WordPress com a CMS; la plataforma més adequada que ens va ajudar a assolir l’objectiu de simplicitat en la gestió sense sacrificar el control i les funcionalitats que el projecte requeria.

Visita la Web de Fluidra

« Ha sido un placer trabajar con Coexia y saber que a nivel técnico y de posicionamiento SEO todo está bajo control. Es admirable su agilidad y rapidez en dar respuestas y soluciones. »

Ester Segarra – Communications Consultant

Iddink

Vam crear un web amb WordPress fent-lo servir com a gestor de continguts, vam dissenyar una plantilla centrada en la claredat de navegació i continguts. Tot això amb la finalitat de crear una plataforma totalment administrable per poder formar el personal de Iddink.

« Desde Iddink necesitábamos una solución para centralizar la documentación necesaria para la formación del personal temporal. Coexia nos asesoró y desarrolló una plataforma web totalmente administrable. Ahora tenemos un control total y muy sencillo sobre nuestro contenido. »

Enric Batlle – Director Comercial

Innovabar – cada gota cuenta

Skyflo és un revolucionari sistema per servir copes. Des Innovabar ens van demanar dissenyar i programar un web en WordPress per poder mostrar el seu producte. Després d’un estudi de paraules clau el resultat ha estat un disseny web preciós, totalment administrable i preparat per SEO.

Visita Innovabar

« Desde la coordinación de la primera reunión, hemos sido asesorados con profesionalidad.
Destacadas eficiencia en la escucha y claridad en las respuestas, con un clarísimo dominio de todos los ítems que fueron considerados, quería que mi web fuese un catálogo fácil de usar y que yo mismo lo pudiese actualizar, Coexia me lo resolvió, y al mismo tiempo me explicaron cómo sacarle el máximo rendimiento. »

Daniele San

Mucho Ticket – Ibiza Club Tickets

Des MuchoTicket ens van demanar refer des de zero seu portal de Tiquets per a Eivissa. Vam fer una web en WordPress amb un disseny web únic i responsive per a dispositius mòbils. Després de fer un estudi de SEO i crear un sistema de calendari a mida dins de WordPress MuchoTicket ara disposa d’una web totalment administrable i preciosa.

Visita MuchoTicket

« En nuestro sector (fiestas y eventos en Ibiza) hay constantes modificaciones: cambios de precios, cancelaciones de artistas, etc., por lo que buscábamos una plataforma que pudiéramos gestionar nosotros mismos en todo momento y optimizada en SEO. El equipo de Coexia nos ha facilitado este sistema perfectamente, a la vez que orientado en las muchas dudas que nos han ido surgiendo a lo largo de nuestra colaboración. »

Oliver Prats – Online Manager en Muchoticket.com

OuiFind

Julien Gondeau necessitava crear una nova marca pel teu projecte. Des de Coexia li vam dissenyem un logotip des de zero que expressés la seva idea de negoci. El següent pas va ser crear un disseny web amb WordPress. Vam partim d’una plantilla pare i la vam personalitzem per adaptar-la a la nova imatge de OuiFind. El resultat ha estat un disseny web elegant, amb fotografies precioses de Barcelona i totalment administrable per Julien.

Visitar OuiFind

Aura Energía

Des Aura Energia necessitaven renovar la seva antiga pàgina per millorar el disseny web, usabilitat i independència per carregar contingut. Com no podia ser d’una altra manera vam utilitzar WordPress, ara Aura Energia disposa d’una web preparada per SEO, moderna, responsive i totalment administrable.

Visita Aura Energía

Xavier Garcia – Ulleres Barcelona

Xavier García dissenyador d’ulleres necessitava una web perque els seus comercials poguessin mostrar sos ulleres en òptiques i tenir el producte accessibles per a possibles distribuïdors. Hem creat un disseny fresc, modern i responsive, fen servir WordPress com a base. L’equip de Xavier Garcia ara té una web independent i administrable.

Visitar la Web de XG Design

« Yo quería que mi web fuese un catálogo fácil de usar y que yo mismo lo pudiese actualizar, Coexia me lo resolvió, y al mismo tiempo me explican cómo sacarle el máximo rendimiento. »

Xavier Garcia – Diseñador Industrial

Luki Huber

El nou web de l’Estudi de disseny Luki Huber és un disseny web funcional i elegant unit a tota la potència d’una web en WordPress. Els permet la llibertat i independència per poder gestionar la cartera de treballs i presentar-los a l’altura dels seus magnífics dissenys. A això li hem sumat el nostre enfocament en posicionament en cercadors perquè escali posicions en un futur fins a la primera pàgina per “Estudio de diseño de producto”. És per a nosaltres un autèntic honor haver realitzat aquest treball.

Visita Luki Huber.

Futura Activa

Futura Activa El projecte de Futura Activa, una antiga web en Joomla, va passar a ser una nova, moderna i elegant web en WordPress. Amb tots els continguts administrables, SEO i disseny web únic, Futura Activa disposa d’un portal on informar dels seus serveis. Vam fer, com era d’esperar, un disseny web totalment responsive adaptable a dispositius mòbils.

Visita Futura Activa.

COSME

COSME el comitè sobre la situació de la dona en l’economia ens va encarregar desenvolupar el seu nou lloc web. Buscaven alguna cosa nova, fresca i totalment administrable. Vem crear un disseny web per a WordPress amb les últimes tecnologies i aspecte professional. Ara COSME compta amb una web preparada per SEO, totalment administrable i preciosa.

Visita COSME

Lokavore, la teva tenda de menjar 100% local

Des Lokavore se’ns va demanar crear una web corporativa que expressés la idea darrere de la seva botiga. A partir d’una plantilla base de WordPress vam crear una plantilla filla amb un disseny únic, fresc i modern. Com no podia ser d’altra manera la web és totalment responsive (que s’adapta a dispositius mòbils). Ara Lokavore disposa d’una web totalment administrable i preparada per SEO.

Visita Lokavore

Hicplan, revoluciona tu ocio

Hicplan Hicplan, la futura xarxa social d’oci a Espanya. Vem crear un site per a la captura de dades utilitzant el nostre CMS preferit, WordPress. Gràcies a aquest vam tenir total flexibilitat en contingut i SEO. Amb un Disseny Web únic esperem que l’equip de Hicplan aconsegueixi el suport que necessita per començar el seu gran projecte.

Visita Hicplan

« Trabajar con Coexia está siendo una muy grata experiencia. Estamos encantados de haber encontrado una empresa tan comunicativa y eficiente. Valoramos sobretodo su alta capacidad y rapidez en la resolución de cualquier consulta o problema, además de su máxima implicación e interés en nuestro proyecto desde el inicio. »

Mònica Escudero, Hicplan

Estraxia – Consultoría Estratègica

logo_estraxia Estraxia és un projecte molt personal. Vem dissenar, partint d’una plantilla, un web basat en WordPress. Ens vem adaptar a la imatge i missatge de Estraxia buscant un disseny únic, fresc i actual.
Estem molt orgullosos amb el resultat, ara Estraxia té un web totalment administrable, sense dependre de Coexia, preparada per SEO i única.
De vegades els petits detalls com ombres, un scroll suau o tipografia personalitzada fan que una web com la de Creatizem destaqui per sobre de les altres.

Visita Estraxia

« Conozco a Moi y Coexia desde hace tiempo, siempre me ha gustado la combinación de creatividad, eficiencia, diseño y practicidad que imprimen a todos los proyectos web que realizan. El encargo era difícil, ya que hablamos de servicios intangibles, y han logrado un resultado espectacular. »

Julián Diaz, Fundador Estraxia Consultoría Estratègica

Pic Negre – Tenda Online

Pic Negre és una empresa de Lloguer i Compra de material d’esquí a Andorra. Necessitaven renovar la seva pàgina web i fer-la totalment administrable. Coexia va crear un disseny web nou i únic. Fluid, ràpid i usable, usant les últimes i més avançades tecnologies. Es va fer també un estudi SEO per millorar el posicionament en els cercadors.

Visitar la Web de Pic Negre

« Con Coexia nos entendimos desde el primer momento para conseguir un diseño web de primera y las funcionalidades web que necesitábamos. »

Xavier Carnice
PicNegre

ICFO – Programació nova web

L’Institut de Ciències Fotòniques (ICFO) és un centre de recerca fundat per la Generalitat de Catalunya, Departament de Economia i Coneixement, i per la Universitat Politècnica de Catalunya, amb la missió de realitzar activitats de recerca i formació de base àmplia, en les diferents branques de les Ciències i Tecnologies Òptiques, al més alt nivell internacional.

En Coexia treballem amb ells des de l’any 2009, realitzant la programació de millores i nous desenvolupaments en la seva web.
Aquest any (2012) ICFO renova completament la seva web, la qual és molt professional, visual i intuïtiva en navegació. Per aconseguir-ho, treballem colze a colze, amb l’equip de dissenyadors web i caps de projecte de l’ICFO, que ens van lliurar les maquetes, per realitzar la programació i adaptació de la mateixa a la web. El projecte va requerir la creació eines que permeten a ICFO a gestionar els continguts del web.

GORRIZ-ARIAS Consulting – Disseny nova web

Gorriz-Arias és una empresa de serveis jurídics de Barcelona, la qual ens sol · licito el disseny i programació d’una web, on poden actualitzar continguts de manera senzilla. Realitzem el desenvolupament de la web basada en WordPress, integrant el compte de Twitter de l’empresa per a la publicació automàtica de les notícies a la pàgina principal.

Visitar Site de Gorriz-Arias

BRM – Portal de contactes i col · laboradors per desenvolupar els teus projectes

BRM (Business Relation Manager) és una plataforma web en la qual poder exposar i localitzar projectes amb objectius, col · laboracions, contractacions a qualsevol nivell professional.

Coexia va desenvolupar integralment la plataforma web, tant a nivell de disseny gràfic com de programació (PHP amb MySQL), donant a la direcció de BRM les eines necessàries per gestionar el portal i promoció d’aquest. Estem feliços de veure el resultat final d’aquest gran projecte, que des del seu llançament, creix dia a dia, en usuaris que han trobat en ell els recursos per fer realitat els seus projectes.

Visitar Site de BRM

Compragrup.es

Compragrup és un nou portal on podràs trobar els millors descomptes i productes exclusius. Un projecte a mida amb un disseny web únic que mostra propostes de qualitat al millor preu.

Associació Catalana de Malalts d’Hepatitis

ASSCAT volia renovar la seva web i Coexia es va encarregar de desenvolupar-la. Fent servir WordPress com a gestor de continguts hem creat una web totalment dinàmica que permet a ASSCAT la total gestió de la pàgina. Estem molt orgullosos de poder ser part d’aquest projecte i creiem que aquest nou portal serà un referent en quant a documentació i informació sobre l’Hepatitis.

Visita ASSCAT

PintarFachada.cat

PintarFachada.com, empresa del grup PintarParking, llança la seva nova web, posant a disposició dels seus clients, les millors empreses del sector en la rehabilitació integral d’edificis, pàrquings, restauració i pintat de façanes. De la mateixa manera que vem realitzar el projecte inicial, hem dissenyat i desenvolupat aquesta nova web, la qual cosa permet al grup, promocionar la seva nova gamma de serveis del sector.

« Una vez más queremos agradecer a Coexia el trabajo realizado y haber sabido transmitir como siempre y de una manera muy natural nuestros proyectos. Primero con Pintarparking.com y ahora con Pintarfachada.com. »

Fernando Gomà, Gerente de Pintarparking, S. L.

Obras de Teatro

Obrasdeteatro.com, la nova web que publica la cartellera teatral, musicals, sales de teatres, permetent que els usuaris realitzin crítiques i opinions de les obres. La pàgina web s’ha desenvolupat amb WordPress i permet que el client pugui gestionar els continguts i la publicitat.

Visitar Site d’Obrasdeteatro

Frigo – Unilever – Portal Frigo

Frigo, la coneguda marca de gelats pertanyent a Unilever, ens va sol·licitar implementar i desenvolupar una aplicació web per a la millora de diferents processos comercials i de gestió. Estem més que orgullosos de treballar per una empresa dels valors i imatge d’Unilever. Tot el nostre enginy al servei de Frigo per buscar i col·laborar amb ells en una millora contínua a través de nous sistemes d’informació.

« En Unilever buscábamos un socio estratégico que nos permitiera externalizar completamente los desarrollos tecnológicos. Con Coexia lo hemos encontrado »

Francisco Magdalena

Responsable Sistemas de información OOH

UPF – Web del departamento de Study Abroad

El departament de Study Abroad ens va demanar integrar en el CMS de la Universitat Pompeu Fabra el disseny i implementació del seu nou web. El disseny havia de ser fresc i el contingut ben estructurat. El projecte a més a més tenia el repte de fer-ho amb Open CMS el qual no havíem fet servir anteriorment. El projecte va ser un èxit, van rebre les felicitacions d’altres departaments pel seu disseny i frescor.

Miguel Torres – Punt d’Informació Multimèdia

Miguel Torres ens va demanar el disseny i desenvolupament d’una solució integral de dos terminals per a la captació de dades d’usuaris, un fix per al seu centre de visites i un altre itinerant per als seus estands de fires. La idea era donar-li a l’usuari la possibilitat de fer-se una foto de la seva visita mitjançant webcamb i enviar-la en una postal als seus amics (podia veure els mails dels seus amics al seu compte de gmail, yahoo i hotmail).
Va tenir tant d’èxit que dels dos terminals inicials, s’ha passat a tota una col.lecció de terminals.

« Coexia nos ayudó a conocer mejor nuestro consumidor a través de atractivas tecnologías de captación »

Mark Palacio
Digital Marketing Manager de Miguel Torres

San Juan – Reciclados y Demoliciones

Un dels nostres últims projectes fets amb WordPress. Aquesta empresa de Saragossa ens va demanar fer la seva web perquè ells poguessin carregar els seus projectes, obres i treballs realitzats. Amb un disseny molt visual i amb tota la funcionalitat que una web corporativa necessita.

Visita San Juan – Reciclados y Demoliciones

VideoClick.Co

Hi ha projectes que són innovadors, que suposen reptes per a qui el realitza. Projectes que requereixen un plus d’enginy i creativitat. VideoClick.Co és d’aquests projectes. Estem orgullosos d’ell. Després de molt esforç i dedicació està llesta per enamorar i fer vídeos per a tothom. Ara ja no hi ha excusa per no editar el teu vídeos i deixar-los “omplir-se de pols” als teus discos i no gaudir-los. Amb VideoClick.Co pots fàcilment pujar els teus vídeos i els professionals de VideoClick.Co et faran una pel·lícula amb ells.
Visita VideoClick.Co

VacazionaViajes – Portal de Viatges Online

VacazionaViajes és un portal de viatges a destinacions com Egipte, Turquia o Cuba per a clients finals. En aquest projecte havíem de canviar tant l’enfocament a nivell posicionament en cercadors així com en la usabilitat i comunicació a l’usuari. Vem millorar aspectes de disseny web i processos sempre pensant que la millor manera sol a ser també la més fàcil. Un portal per viatjar.

Visita el portal de VacazionaViajes

DJ Amable

Necessitava actualitzar el seu antic WordPress canviant de plantilla. La nostra dissenyadora gràfica li va fer una proposta totalment personalitzada i ara la web d’Amable té un aspecte totalment nou.

Visita DJ Amable

Kowasa – Photography Books

Un dels nostres clients més antics, la llibreria Kowasa, necessitava renovar la seva antiga web. Des de Coexia li vam oferir la possibilitat crear fent servir Magento com a base i personalitzant una plantilla especialment per a Kowasa. El resultat ha estat un Disseny Web únic i una pàgina web totalment administrable.

Visita Kowasa.com

PintarParking.com

PintarParking.com és una empresa de Barcelona que es dedica a pintar aparcaments i garatges.
El nostre client necessitava una manera de poder mostrar els seus treballs d’una manera molt visual.
Vem construir amb Flash i WordPress una pàgina web multi-idioma totalment administrable pel client.
Amb disseny web especial ia mida Coexia va aconseguir el que el client necessitava.
Visita la web de PintarParking

« Como gerente de Pintarparking.com y en nombre de todo el equipo, quiero manifestar mi agradecimiento a Coexia por haber sabido desarrollar y plasmar de una manera muy clara y creativa nuestra Web. »

Fernando Gomà
Gerente de Pintarparking, S. L.

S & V Asesores Financieros

S & V Asesores Financieros és una empresa d’Assessors de Barcelona. Necessitaven renovar la seva pàgina web i fer-la totalment administrable. Coexia va treballar en un nou i únic disseny web per després crear una plantilla des de zero. Aquesta plantilla es va usar en WordPress per així fer tot el contingut, en quatre idiomes i administrable pel client.
Es va fer també un estudi SEO per millorar el seu posicionament en els cercadors. Visita la web de S & V Asesores Financieros

« Los profesionales de Coexia se involucraron realmente desde el principio en el desarrollo de nuestra nueva página web. Estamos muy contentos con el resultado »

Luis Vilaclara
Director de S & V Asesores Financieros

5Estrellas Club – Venda de Viatges Online

Majorista – Tour Operador especialitzat en destinacions internacionals com Egipte, Turquia, Patagònia i un llarg etcètera. És un dels nostres clients de sempre i al qual tenim un gran estima. Portem unes quantes versions de la seva Web. En l’última el desafiament va ser integrar la venda en línia amb el seu sistema intern i donar-li un aire nou tant de disseny web com d’usabilitat. El procés de compra és una virguería. Tot un repte en voler simplificar l’usuari els passos de comprar quan les possibilitats que dóna i les combinacions de producte són tan àmplies.

Visitar la Web de 5 Estrellas Club

« Desde el primer día, se involucró en nuestro proyecto como propio. La profesionalidad y accesibilidad, sus mejores armas. »

Luis Martínez
Director de informática de 5Estrellas Club

Great Small Hotels – Guia d’hotels amb Encant

Great Small Hotels és un portal d’hotels amb encant i exclusivitat. És una selecció pròpia que recull uns 900 hotels a tot el món. Un dels nostres primers clients i la plataforma ha anat evolucionant passant per diverses versions. En l’actualitat s’integra amb els sistemes de reserves de Booking.com via Web Service. Si es vol buscar un hotel especial per unes vacances o moment especial Great Small Hotels és una web a visitar.

Visitar la Web de Great Small Hotels

« Para Coexia no hay imposibles, siempre encuentran una solución adecuada para todo lo que imaginamos »

Guillermo Font
Managing Director de Great Small Hotels

Ses Pitreras – Web corporativa Hotel

L’hotel SES PITRERAS, ubicat a Eivissa (Espanya) és un hotel exclusiu. La seva Site havia de transmetre aquesta cura pels detalls, aquest caràcter únic de l’hotel. És una de les Webs que més ens agraden pel seu disseny web minimalista i creiem que realment expressa el que és un hotel com Ses Pitreras. Vénen ganes d’anar a Eivissa i de quedar a l’Hotel Ses Pitreras.

VajdaIberica – Catàleg online de Spas

Vajda Iberica és el distribuïdor oficial dels Spas Vadja per a Espanya, Portugal i Andorra. Necessitaven mantenint la imatge de la marca tenir un aire diferent i més seductor. És una web amb poc contingut però on el producte es veu fàcilment. Una de les nostres aportacions va ser canviar el selector de color dels spas que estava en flash a la web de la casa mare per un en HTML per millorar la indexació en cercadors.

Visitar la Web de Vajda Ibérica

« En Coexia entendieron lo que necesitaba. Una web muy atractiva, sencilla y que lo hicieran de una manera autónoma y proactiva »

Jordi Cuchi
Director de Cinca Esteve Import Export, SL

Casanova Foto – Botiga Online de Fotografia

El Grup Casanova Fotografia és una empresa dedicada al món de la fotografia des de 1972, un referent en serveis professionals, càmeres digitals i de col·lecció. Realitzem el manteniment i nous desenvolupaments de la seva web corporativa, botiga en línia i sistema de gestió de continguts. És un dels nostres primers clients. Si vols el millor servei i el millor assessorament sobre càmeres i fotografia Casanovas és un referent del sector.

Visitar la Web de Casanova Foto

Indcresa – Web corporativa Empresa

Indcresa és una empresa dedicada a la fabricació de productes del Cacau des de 1914. Volien donar una imatge renovada, vem fer un now disseny web. Vem renovar la seva imatge corporativa.
És una web ben estructurada i que respira cacau per tots els seus porus.

Visitar la Web de Indcresa

DomoPool – Web corporativa Empresa

DomoPool és una empresa especialista en la instal.lació i manteniment de piscines d’exterior i interior. També fan instal.lacions de Spas, Saunes i instal.lacions domòtiques. Necessitaven una web àgil, resultona i que els permetés gestionar tant els seus continguts de textos com nous casos d’èxit. No ho vem dubtar, un WordPress customitzat per donar-los autonomia amb tots els avantatges de WordPress en posicionament web i rendiment. Ens encanta WordPress i ens encanta DomoPool.

Visitar la Web de DomoPool

Rectificadora del Vallés – Web Corporativa Indústria

Rectificadora del Vallés es una empresa transformadora y comercializadora de productos de acero recientemente adquirida por el grupo Gerdau. De alcance internacional cuenta con certificación ISO 9001 y las más avanzadas tecnologías en la obtención y fabricación de acero. Es un site corporativo hecho en el 2002 en 4 idiomas que transmite perfectamente la imagen de la empresa y que permite solicitar catálogos y ofertas de sus productos. Visitar la Web de Rectificadora del Vallés

Deutsche Bank – Microsite promocional

Un dels primers bancs del rànquing nacional i és una de les principals entitats estrangeres a Espanya. Vem desenvolupar uns microsites promocionals, banners interactius i promoció en línia de campanyes integrant amb el lloc web de l’empresa.

Laboratoris Color EGM – Site i Catàleg Laboratori Fotogràfic

EGM és un referent dins de la fotografia a nivell nacional. És un laboratori fotogràfic de serveis integrals per al sector professional. La seva web ha anat creixent i actualitzant-se i EGM destaca pel seu caràcter emprenedor sent un dels nostres clients que més creu en Internet com a canal per estar a prop dels clients i fonamentar la pròpia empresa. El site disposa d’un gestor continguts a mida per a que puguin administrar els seus serveis i tarifes. També compta amb un sistema de pujada de fitxers FTP per applet que permet als seus clients enviar a imprimir des de la web sense haver de desplaçar-se.

Visitar la Web de EGM

« Coexia ha significado un apoyo fundamental para nuestra visibilidad en la red y la consolidación de nuestra comunidad de clientes-usuarios. »

Joan María Soler
Serveis Digitals – EGM

Bosanova – Botiga online de Complements de Moda

Bonanova és una empresa de venda de complements de moda com bosses i sabates que en els últims anys ha tingut una expansió espectacular. El repte de començar a vendre en línia venia donat per dos elements. Un integrar com una botiga més amb el seu sistema i un altre mantenir la imatge de marca que ja tenia establert. Les vendes estan superant les expectatives inicialment marcades i cada dia Bonanova creu més en Internet i en estar present a la xarxa com demostra en tenir pàgina de Facebook i Twitter.

Visitar la Web de Bosanova

« Coexia nos ha diseñado y programado nuestra web y tienda online, permitiéndonos ajustar y optimizar al máximo la interacción con nuestros clientes »

Ramón Moragas
Responsable Tienda Online Bosanova

Get a Lamp – Botiga de Il.luminació Professional i Consum

Get a Lamp és una empresa, dedicada a la venda d’articles d’il·luminació de primeres marques (Philips, Osram, Sylvania, General Electric, entre altres). Des del seu llançament ha estat en permanent creixement, havent rebut en els primers 6 mesos comandes de tot Europa. Des Coexia, vem realitzar l’anàlisi i definició del negoci Online, implementació i llançament de la botiga Online. Actualment, realitzem el manteniment, i permanents millores en posicionament web i optimització per a cercadors (SEO).

Visitar la Web de Get a Lamp

« Coexia nos ha permitido convertir nuestro proyecto en una de las mejores tiendas Online del sector. La formación y mejora continua que recibimos del equipo de Coexia, nos brinda las herramientas para maximizar los resultados y expandir el negocio a nuevos mercados. »

Business Development Director – Get a Lamp

Treemkt – Comunitat d’opinió online

Treemkt és la primera comunitat d’opinió i recomanació en línia d’Espanya que permet provar productes en exclusiva. És una unitat de negoci de l’agència de màrqueting alternatiu Diana Media Group. Ells van posar la idea i nosaltres els vem ajudar amb la tecnologia fent un projecte a mida integrant amb el WordPress Mu (multiblogs). Si t’agrada provar productes abans que surtin entra i apunta’t a la pròxima campanya.

Visitar la Web de Treemkt

« Coexia nos permitió ampliar nuestro conocimiento sobre las tecnologías de los medios sociales »

Sergi Torras
Director de proyectos de Bttw

Natour Travel – Allotjament i Senderisme a Canàries

Natour Travel, és una agència de viatges de Santa Cruz de la Palma (Canàries), especialitzada en activitats d’oci, senderisme, cases rurals i hotels amb encant. Vem assessorar a l’empresa i vem desenvolupar de manera integral una pàgina web que permet la reserva i venda de paquets turístics a través d’Internet. Inclou un sistema de gestió de continguts per actualitzar el portal web. La Web transmet la passió de Natour pel senderisme i pels paratges especials i únics de les Illes. Si vols gaudir d’unes vacances que no oblidaràs veu la La Palma i veu amb Natour Travel.

Visitar la Web de Natour Travel

« El entendimiento con Coexia surgió desde el inicio del proyecto. En todo el proyecto encontramos el consejo y profesionalidad para obtener el site que queríamos. »

Alberto Poll Mató
Director Natour Travel Online

Apartamentos Rurales Fontana – Web corporatiu amb reserva d’allotjament

Apartaments Rurals Fontana d’Fontellas són uns apartaments que es lloguen per fi de setmanes o setmanes ubicats a Ayerbe, molt a prop d’Osca. Són ideals per a unes vacances en família en un lloc tranquil. Ideal per fer senderisme i activitats a l’aire lliure. La web havia de comunicar el paisatge i la situació així com ser una web senzilla i ben posicionada.

Pressing – Catàleg online de Serveis d’Impressió

La impremta digital més gran de Barcelona. Vem fer el disseny web i programació del web corporatiu, en tecnologia. Net (microsoft). Vem desenvolupar un sistema de sol licitud de pressupostos en línia, amb assignació a comercials interns de l’empresa. L’àrea de descàrrega i continguts dinàmics de la web, es gestionen a través d’un gestor inclòs en la mateixa plataforma web.
Visitar la Web de Pressing

« Coexia nos ha permitido mejorar nuestra relación con nuestros clientes. Mediante nuestra web, recibimos y hacemos el seguimiento de los presupuestos »

Francesc Escuder
Director Técnico de Pressing Impressió Digital, S. A.

Sumal – Catàleg en línia de contenidors metàl.lics

Un dels nostres primers clients i primers projectes, un web especial per a nosaltres. Suma és una companyia dedicada a la fabricació de contenidors metàl.lics. Aquesta empresa està estesa a tot Europa i inclosa en el Prestige Rating Book 2003 de Dun’s & Bradstreet Espanya amb certificació ISO 9002. Vem desenvolupar un Website Multi-idioma que permet la promoció a nivell internacional dels seus productes, amb l’objectiu de captar nous clients i reforçar la gestió comercial. Vem crear una eina de gestió de catàleg virtual. Inclou la generació de pressupostos per referències i quantitats.
Visitar la Web de Sumal

Bluvere – Botiga de Bosses de Marca i Complements Online

Bluvere és una empresa que comercialitza, per Internet, complements de moda per l’home i la dona. Inicialment es va crear per a la venda de Bosses de marca, però en pocs mesos ia causa de les possibilitats del negoci Online, s’ha expandit a nous articles, com Ulleres, Joies, Calçat i Fragàncies. Coexia ha realitzat el disseny web, la implementació i llançament d’aquesta botiga en línia, formant al client per a la gestió i actualització de la mateixa. Actualment, realitzem la incorporació de noves funcionalitats i millores a la botiga.

« Coexia nos ha dado un dado un asesoramiento y soporte global; a nivel de diseño y desarrollo, capto y desarrolló la idea que teníamos, brindando una herramienta que supera en mucho nuestras expectativas iniciales; a nivel de soporte técnico, Coexia siempre responde de forma muy ágil y a nivel de concepción de negocio sus valoraciones han sido muy acertadas. »

Iván Arró
Responsable Botiga Online Bluvere