Fans de Google
Google ho fa tot més fàcil. Pensa en l’usuari, creu en compartir i en la democràcia d’Internet i en el poder de la informació per millorar i evolucionar.

Intentar fer un resum de tot el que és Google i tot el seu món seria tot un repte i no sabem si algú tindria la paciència de llegir-lo.

Nosaltres només volem dir que som Fans de Google i explicar en què ens ajuda a nosaltres o com fem servir el que Google ens brinda.

Analytics és l’eina de Google per donar-te dades i estadístiques de les visites del té la teva web. Com naveguen els teus usuaris, on entren, els seus perfils o d’on són, que és el que més veuen, que paraules són les que et generen visites. És molt completa i et permet personalitzar informes i arribar a posar objectius per poder mesurar allò que t’interessa com una venda o un contactar. És profunda i cal saber llegir les dades però la informació que et dóna i l’eina és la bomba. El millor de Google és que els seus ajudes són molt bones. Integrar o instal és molt senzill, és donar-se d’alta i posar un codi. Si encara així no et veus capaç nosaltres t’ajudem.

Aquesta eina té com a finalitat ajudar-te a entendre com està veient Google teva web, com la indexa i com la posiciona. Com totes les eines en línia de Google (a google tot és en línia) l’ajuda és bona però cal tenir conceptes bàsics per treure-li rendiment. També en aquest cas donar-se d’alta i integrar és senzill tot i que si necessites ajuda ja saps que pots comptar amb nosaltres.

Adwords més que una eina és la plataforma per anunciar-te a Google però segueix sent eina ja que et permet segmentar i posicionar molt bé els teus anuncis perquè surtis en aquelles recerques que són òptimes per a tu i et permet juntament amb Analytics conèixer com t’interessa que et trobin . És bo fer campanyes a Adwords per conèixer més la públic potencial i com busquen. Una altra vegada tot és senzill i l’ajuda àmplia i de nou nosaltres podem també ajudarte.

Optmizer és segurament la més desconeguda de totes però també resulta la més espectacular de totes. És una eina, que utilitza Google contínuament a les seves webs per afinar el contingut i aparença perquè tot sigui més eficaç i usable i converteixis les teves visites a clients. Google ho ha fet servir fins i tot per afinar el com mostrar els seus resultats de recerca, d’aquí l’últim canvi de la barra lateral esquerra centrant el llistat.

Permet fer tests sobre la base de la mateixa pàgina mostrada de manera diferent, o pàgines en les quals només canviem algun copy o text. El que se’t passi que es pot canviar. Tot és definir com vols mesurar qual funciona millor. Optimitzador fa el treball de aleatòriament mostrar una opció o una altra i et va dient que converteix millor o s’aconsegueix millor resultat. Sembla màgia però no ho és. Provar-ho és molt divertit, l’únic que perquè el test tingui sentit has de tenir un volum alt de visites. Com no podia ser d’altra forma és gratuït i l’ajuda que dóna Google és enorme. Per no fallarte també podem ajudar-te amb l’Optimizer.

I no volem deixar d’almenys nomenar altres aplicacions de Google més conegudes però que també ens semblen genials com Google Maps, Blogger, YouTube, Google Docs o Google Calendar i el genial Gmail. Unes d’ús particular però que també tenen molt ús per a integrar-les en tot tipus de Webs i d’ús empresarial. Nosaltres les fem servir contínuament. Però si vols més informació per a això està Google i el seu cercador. Moltes gràcies Google.

Podem ajudar a treure el suc de tot això, no només aparèixer en els resultats de cerca el més amunt possible, sinó a entendre com funcionen aquestes eines i com funciona Google. Explica’ns el teu projecte o la teva web i t’ajudem a sumar a Google en ell.

Explica’ns la teva web