Descobreix E-nvía
E-nvía és la nostra solució totalment dissenyada, desenvolupada i evolucionada per nosaltres per a la gestió i enviament de campanyes de màrqueting directe per mail.

Et sona, prova E-nvía

Això què vol dir? Si ja saps que estem parlant i coneixes aquest tipus d’eines, et direm que E-nvía destaca per la seva facilitat d’ús. No necessita formació pel intuïtiva que és. Entra, Prova-les i comprova-ho.

Vull probar-ho

Si prefereixes que t’ho expliquem

Si per contra no et sona, no et preocupis nosaltres t’ho expliquem.

Normalment si vols enviar ofertes, fullets, comunicats, ho pots fer per bustiada amb el cost d’impremta i repartiment que implica. O enviar des del teu programa de correu a la llista de clients.
La diferència entre els dos sistemes és el cost i que el mail és més pràctic. El problema és que en ambdós casos no hi ha feedback, és fer accions amb els ulls embenats o fer trets a l’aire. No saps del cert que tal va ser l’acció.

Ara el màrqueting directe ha evolucionat molt amb les tecnologies i amb Internet. Avui en dia per enviar ofertes, newsletters, fullets hi ha eines en línia com E-nvía que a més d’enviar les teves ofertes i fullets de manera fàcil, per e-mail, també et dóna molta més informació i feedback us permeten mesurar les teves accions i veure que resultats obtens. Entre altres coses E-nvía et permet:

  • Veure si llegeixen el teu mail o no. Però no només això, sinó quan i qui.
  • Pots veure que els interessa, on cliquen, fins i tot seguir-lo en la teva web i veure que fa en ella o si et compren.
  • Et permet segmentar i adaptar diferents missatges per perfils
  • Fins i tot personalitzar el missatge.
  • Tot això sense que consumeixi trànsit de la teva connexió ni recursos del teu ordinador.

Si vols que t’ho expliquem en persona en una visita personal o per telèfon deixa’ns les teves dades al següent formulari.

Nom *
Telèfon *
Prefèrencia *
Horari preferit *

També t’ajudem amb els teus dissenys

També en haver desenvolupat la nostra pròpia eina ens ha fet aprendre de tots els secrets que significa fer mailings de qualitat i de com millorar ràtios d’obertura i conversió. Podem ajudar a dissenyar la teva butlletí o la teva campanya. Et mostrem alguns dels que hem fet.

Si vols pots demanar-que et pressupostos el disseny web o maquetació web del tu butlletí.

Nom *
E-mail *
Telèfon *
Preferència *
Horari preferit *
Descripció *
Tens una foto de pantalla

En tot això de l’e-mail màrqueting, hi ha tècniques per millorar obertures, per afinar el teu missatge, el teu newsletter. E-nvía et permet provar i triar la millora opció abans d’enviar a tots els destinataris. Si vols saber més de que es pot fer amb E-nvía, com promocionar, comunicar-te i estar en la ment dels teus clients pots veure-ho en com fer soroll o el nostre blog de e-nvía

Si vols saber més d’E-nvía pots entrar i veure-ho tu mateix.

Oferta Web + E-nvía

Estem donant una promoció especial, si fas una web amb nosaltres et donem 3 mesos gratis perquè utilitzis E-nvía i t’ho integrem amb la teva web. No dubtis a comentar amb els nostres comercials o quan ens expliquis la teva web si estàs interessat en beneficiar d’aquesta promoció.