Valen tant com les treballis i les facis valer
El Disseny Web i Desenvolupament Web és un mercat atomitzat. Això sumat al desconeixement lògic sobre un nou sector fa que un no sàpiga quant val fer una web i trobi preus dispars.

Una pregunta que ens fan repetidament: per què tinc ofertes tan diferents en preus per fer la meva web? En el fons l’explicació és fàcil però des de fora lògicament pot resultar més difícil de veure o entendre. Amb exemples és més fàcil.

Un cotxe. N’hi ha de tot tipus, tots ens porten i serveixen per el mateix, el fonamental, desplaçar. Però uns són més còmode, no? Altres duren més i s’espatllen menys. En alguns tens més garantia. Això al final dicta el preu. És clar que per aconseguir més qualitat la marca inverteix més en tests, disseny web, materials, en processos de control de qualitat. Tot això té un cost.

En una web o projecte Web passa el mateix.

Totes han de mostrar un contingut o donar una funcionalitat o servei a l’usuari. Però hi ha maneres i maneres de fer-ho. Hi ha webs que fan que tot sigui més fàcil, que l’usuari gaudeixi perquè tot és ràpid i fàcil. Aquest usuari és un possible client i la teva web és el teu aparador. Heu d’aconseguir que la gent s’ho miri i decideixi entrar, si no entra no compra.

Però hi ha més coses que fan que les webs valguin més o menys, entre elles:

  • el disseny web i qualitat gràfica
  • com es navega per ella, el seu usabilitat
  • la qualitat dels seus textos i continguts
  • la compatibilitat en els diferents navegadors
  • que posició ocupa o ocuparà en Google
  • que tan ràpid es descarrega

En definitiva, com tot es pot pensar i analitzar més inverteixen més temps, coneixement i geni, o es pot fer de qualsevol manera. Tot això reverteix en la qualitat final de la Web i els resultats que s’obtindran de la mateixa. No pot valer el mateix.

Invertir en la teva web té retorn ràpid i si inverteixes bé el resultat és molt diferent.

Si encara tens dubtes o simplement vols veure tot el que sumem a Les nostres web pots veure el en aquest enllaç. Tot el que aportem .