Creiem que totes les webs son diferents i per això cada projecte web el començem com si fos el primer. Després ve quan li apliquem tot el que sabem i tot el que creiem que ha de tenir i ser una web.
Quatre tipus de web que ho engloben tot
Webs Corporatives
que_webs_UPF
Sembla que s’hagi de tenir perquè sí, què simplement és tenir presència a Internet i dir que tens web. Pensar així és un error, hem de donar-li la importància que té a una web corporativa, al que hi diem i a com ho diem, i a la imatge que transmet de nosaltres.
Webs a mida
Webs a medida
Hi ha casos en què utilitzar una plataforma existent no és viable, el projecte web que tenim al cap és particular, no s’ajusta a res en concret. Nosaltres et podem fer aquesta web a mida de zero amb estratègia, disseny web, copys, anàlisi, programació, testing, manteniment, tot el que requereixi el projecte.
Catàlegs
Online
Catálogos Online
Mostrar el nostre producte en línia és un valor afegit a tots els nivells de l’empresa, tenir el teu catàleg disponible a nivell comercial o de consulta facilita moltes tasques i pot portar a una venda.
Bòtigues
Online
Tiendas Online
Des de l’any 2001 venim fent botigues en línia i hem vist com la tecnologia i les plataformes han evolucionat. Nosaltres t’ajudem a triar la millor opció per el pressupost i per al teu negoci.
Altres coses en les que també podem ajudar-te
Newsletters y E-nvía

Tenim una eina pròpia d’enviament de newsletters, butlletins electrònics. Això ens permet integrar les nostres webs amb un motor d’enviament per fer comunicacions i campanyes intel·ligents. El punt fort de E-nvía és la seva facilitat d’ús.

A més això ens fa que siguem experts en fer campanyes per correu electrònic, com adequar el disseny web i maquetació als clients de correus, que fer i no fer. Et podem ajudar a dissenyar i maquetar els teus butlletins o accions per mail.

SEO y Google

SEO (de l’anglès Search Engine Optimization), és el posicionament en cercadors o posicionament web. L’optimització és una cosa que es descobreix quan acabes la web. En Coexia no ho fem després sinó sempre abans de començar.

Google és l’amo de la xarxa, o això pensem nosaltres, però té un grau de generositat i ofereix una col.lecció d’eines perquè la teva web aconsegueixi resultats. Nosaltres t’ajudem a conèixer-les.

Disseny Web + interactivitat

Que serien les Webs sense disseny. Disseny Web són moltes coses, no només és una cosa bonica sinó és com funcionen i estan organitzades les coses, el que ens transmet, comunica, com connecta. Tenim una pàgina sencera que parla del disseny web i un site que parla jugant sobre el disseny web.

Hosting i Dominis

Com a valor afegit, ajudem als nostres clients a buscar el hosting més adequat. Sempre mirant per el bé dels nostres clients. També t´aconsellem en la compra d´un domini i et brindem el servei de fer-lo nosaltres mateixos.

Et formem

Creiem que per què la teva Web creixi hauries de ser independent, invertir en el que realment es important com una millora o una optimització. T´ajudem a aprendre com utilitzar les eines que hi han a la xarxa i les que et proporcionem al fer el teu projecte Web.

Altres motius per contactar-nos

Si ja ho has decidit no esperis