Vendre Online tot un repte
Vendre Online implica un compromís amb els teus usuaris. La teva botiga online és teu local, com els atens és com et comuniques amb ells i que servei des és les funcionalitats que els ofereixes a més de com surten o estàs enviant les seves comandes. Tot un repte. A nosaltres ens encanten els reptes.

Dissenyar i desenvolupar una Botiga Online avui en dia ha fet un gran tomb. Al principi quasi sempre era un projecte a mida, avui en dia només és a mida en casos molt especials (on es fa una integració amb algun sistema de gestió o un disseny web molt peculiar). En l’actualitat l’oferta de plataformes és àmplia i solvent. Saber utilitzar una plataforma i adaptar-la s’ha convertit en el camí per abaratir costos aconseguint resultats similars als de les Botigues Online a mida. Nosaltres aconsellem i ajudem als nostres clients a triar bé entre fer la seva botiga sobre una plataforma en concret o fer a mida.

Però no tot és triar el camí, igual que en les Webs Coporativa o en els Catàlegs en línia cal tenir moltes coses presents i no descuidar. Nosaltres t’ajudem en el teu repte.

Portem tota la vida fent Botigues Online i no veiem que pari la seva evolució. Evolucionen i van cap a la web intel ligent, cap a adaptar-se a cada usuari perquè tots som diferents, fins i tot a internet. Ens encantarà veure quan les Webs es parlin entre elles i sàpiguen que és el que m’agrada i em presentin el que vull, com vull i com necessito sense jo fer res o molt poc. Ja arribarà.

Déjanos que te ayudemos y te digamos todo lo que podemos hacer por ti y por tu tienda, explícanos tu tienda.

Et mostrem uns exemples de Botigues Online fetes amb il.lusió i afecte. Si vols veure més entra a Les Nostres Webs.