Ja no som ningú sense web
Si ets empresa i no tens web sembla que no existeixi . Si ets un professional i no tens el teu bloc, el teu currículum a Internet no ets creïble . Però encara que això és molt cert tampoc s’ha de caure en l’error de tenir web per tenir , per complir. La teva web és part d’un mateix, com cada gest parla i comunica d’un, teva web diu molt de tu, de la teva empresa.

La teva web és important perque:

  • Diu molt d’un, de la teva empresa.
  • Perquè pot fer que et diferències de la teva competència, per bé o per mal segons la cuidis.
  • Perquè no és posar uns textos, unes fotos i les teves dades. La diferència està en que et contactin o saltin a una altra pàgina.
  • És la manera més econòmica d’obrir un canal enorme de possibles contactes a través dels motors de cerca.
  • Informació en temps real.
  • Es el teu dossier o presentacióho vulguis o no, accessible per qualsevol i des de qualsevol lloc.

És per això que encara que pugui ser senzilla s’ha de mirar els detalls, tenir cura del ordre, el disseny web, els textos, el què dius i com ho dius. Escriure per a Internet no és el mateix que en un document o fins i tot un catàleg. Hi ha regles d’usabilitat de com estructurar els textos, com donar els missatges, com arribar a dir el que un vol i que sobretot i el més important s’entengui.

Fins i tot a vegades ens deixem portar pel factor estètic que és guapo i queda bé i certament no és l’únic a tenir en compte. Una foto per decorar que no està en el lloc i no compleix certes normes d’usabilitat com comunicar, reforçar el missatge és millor que no aquest i s’aprofiti l’espai amb un altre text aprofitant la pantalla. Una intro si no compleix la seva missió de donar un missatge clar pot ser una barrera per a que el nostre visitant es vagi i mai sapiguem que va poder ser aquesta visita.

Però tot es autoritza una mica més quan en aquest món tan global en què els mercats estan tan saturats hem de buscar el diferenciar, el ser especials i únics per així poder vendre nostre producte o servei. No podem fer tres i no res i no invertir en la nostra web, hem de donar-li la prioritat i el valor a nivell estratègic que es mereix en aquest camí d’èxit que ens marquem.

Hi ha moltes coses a tenir en compte i algunes molt importants com el com em van a buscar, amb què paraules meus potencials usuaris em haurien de trobar, que busquen ells. I la més important, sortiré a la cerca. Cal pensar SEO i analitzar abans de fer res. La Web i Internet és un món, ja és hora que li donem el valor que es mereix.

La teva web és molt important, si creus en això, que s’ha de pensar en cada apartat, en cada text, fotografia, en el posicionament web que tindrà, nosaltres podem ajudar-te. Explica’ns la teva web al nostre formulari de contacte.

Unes de les nostres Webs Corporatives, pots veure més i amb més detall en Les nostres Webs.